Kaas specialiteiten

Beemster, traditionele kaasmakers sinds 1901.
De Beemster heeft een rijke traditie. Al meer dan een eeuw geleden besloten boeren om hun traditionele streekkaas voortaan samen te maken. Sindsdien is er veel veranderd aan het bedrijf, maar Beemster kaas wordt nog steeds op de traditionele wijze gemaakt. Slagerij van Hunnik vertoont in deze vele overeenkomsten met de Beemster als het gaat om veranderen en op authentieke wijze vlees bereiden. Een partner welke perfect bij ons past.

Assortiment
Voor Hollandse kaas bieden wij u de keuze uit 5 soorten Beemster Exclusief, jong, jong belegen, belegen, extra belegen, oud en komijn. Naast Hollandse Beemster voeren wij een groot assortiment buitenlandse kazen.

Sinds begin 2011 verkopen wij met groot succes Hollandse Beemster Exclusief kaas maar ook een flink assortiment buitenlandse kazen. Dat assortiment is langzaamaan aangepast aan de wens van onze klanten, zo hebben wij voor de echte liefhebber de allerlekkerste soorten in huis. Om er maar een paar te noemen Epoisses, Taleggio, Tete de Moine en de heel bijzondere vacherin mont d’or. Deze laatste is vooral lekker met een teentje knofllook en een scheutje witte wijn, 20 minuutjes in de oven en smullen maar. Vacherin mont D’or is een ambachtelijke kaas die uitsluitend van de herfst tot aan de winter gemaakt wordt.  Ook hebben wij een Zwitsers assortiment in huis als Gruyere en Emmenthaler. Van vele soorten is een heerlijk kaasfondue te maken.

Kaasplank
Laat ons uw assortiment samenstellen of doe het samen met ons.

Met zoveel keuze, uit meer dan 50 soorten kaas, hollands of buitenlands, oud of jong, mild of pittig, is het een feest een kaasplank samen te stellen. Wij maken ‘m voor u op houten plank, schotel of spiegel.
Gemiddelde hoeveelheid 75 gram p/p., 2.95 euro per 100 gram.

Buitenlandse en bijzondere kazen
Inmiddels is wegens succes ons assortiment uitgebreid tot zo’n 30 soorten. Een groot deel van de kaassoorten wisselt met de seizoenen, om uw vingers bij af te likken.

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl | Privacy statement