Over ons

Kwaliteitsslagerij van Hunnik gevestigd aan Bergweg 56 te Zeist sinds 1912. Reeds wordt onze zaak bestierd door de vierde generatie Hunnik en partner. Al 100 jaar dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Dit geldt natuurlijk voor onze vlees- en vleeswarensoorten maar tegenwoordig is ons assortiment veel breder. Neem onze kazen, die zijn ook van de beste kwaliteit net als de kant-en klare maaltijden uit eigen keuken, de wijnen, luxe bijproducten als exclusieve pasta’s en truffel-producten, tapa’s, salades en sauzen. Wij doen onze uiterste best, door een eerlijk en transparant inkoopbeleid, u een gezond, duurzaam en eerlijk stukje vlees te presenteren. Het rund- en kalfsvlees dat wij verkopen is uitsluitend afkomstig van jonge Hollandse RMIJ-runderen van Vleeshandel Vlot uit Darthuizen, zie www.vlot-vleeshandel.nl. Aan dit vee hangt geen officieel keurmerk waardoor het betaalbaar blijft maar toch gezond en eerlijk is groot gebracht met als resultaat een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Het varkensvlees dat wij verkopen is van het Duroc d’olives varken. Varkens die duurzaam worden gehouden, gefokt op een diervriendelijke manieren en maïs, gerst en tarwe te eten krijgen met als resultaat een smakelijk en mals stukje varkensvlees.

Voor meer informatie over het Duroc d’olives varkensvlees www.durocdolives.nl
Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over Vleeshandel Vlot en het Duroc d’olives varkensvlees.

 

 

Onze kip, kipproducten en wild zijn afkomstig van poeliersbedrijf Scheria in Leidschendam.
Een betrouwbare en bekwame handelspartner die producten levert waar wij achter staan en u kunnen aanbevelen.

In de seizoenen hebben wij vers Hollands lamsvlees van vleeshandel Vlot en gedurende het hele jaar voeren wij Nieuw Zeelands lamsvlees in verschillende snitten.

Maar niet alleen om de hoge kwaliteit van onze producten bezoekt u onze winkel.
Wij bieden u goede bereidingsadviezen en assisteren graag bij het samenstellen van verschillende maaltijdonderdelen en het maken van combinaties met kazen en wijnen, eventueel met recepten. Vanzelfsprekend staan wij onder controle van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, voldoen aan alle eisen van deze tijd.

 

Bedrijfsfilm

 

Dank voor uw interesse en Smakelijk Eten!

Graag tot ziens in onze winkel.

Het Hunnik-team.

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl | Privacy statement